Zomer

Helaas lopen de besmettingscijfers weer snel op en hebben we vrijdag 9 juli allemaal gehoord dat er nieuwe beperkingen zijn, ook voor evenementen.

Met pijn in ons hart hebben we besloten om de zomerweek dit jaar toch in een ander jasje te steken. Op deze manier is het voor KVS organisatorisch haalbaar en zorgt het ervoor dat we deze zomer hoe dan ook iets kunnen doen en hopelijk heel wat blije kindergezichtjes kunnen zien!

Na de inschrijvingsperiode hebben we helaas gemerkt dat er te weinig aanmeldingen zijn voor de activiteiten. We hebben begrepen dat er nog veel kinderen op vakantie zijn. Ook hebben we gehoord dat er al veel ouders weer aan het werk zijn. We hebben daarom besloten ons programma aan te passen en maandag 30 augustus te laten vervallen.  

Op woensdagmiddag 1 september van 14:00 uur tot 16:30 zal de vossenjacht doorgaan. Deze middag kun je jezelf aanmelden vanaf 14:00 uur aan de Molendreef nummer 72. De kinderen van klein kunnen de activiteiten doen onder begeleiding van een ouder/opa/oma/oppas/buur enzv. De kinderen van groot kunnen dit onder begeleiding of met toestemming van ouders zelf doen. We hopen dat de woensdagmiddag wat ruimte biedt, zodat er er toch nog meer kinderen deel kunnen nemen.

Is uw kind aangemeld, dan hoeft u verder niets meer te doen. Wilt u uw kind aanmelden, dan kan dit door het inschrijfformulier te mailen. U kunt er ook voor kiezen om zonder voorinschrijving deel te nemen op 1 september. In dat geval zien we u verschijnen vanaf 14:00 uur.

Woensdag 1 september 14:00 uur – 16:30 uur 

Tijdens de vossenjacht ga je op zoek naar vossen die een KVS thema uitbeelden. Kunnen jullie alle vossen vinden en de thema’s raden? Bij iedere vos is er een leuke activiteit te doen.

Bij het aanmelden krijg je iets lekkers voor onderweg.

Inschrijfformulier

Inschrijfformulier vossenjacht 2021

We hopen jullie allemaal te zien!

Tijdens alle activiteiten houden we rekening met de dan geldende corona-maatregelen. Wanneer we ons hier allemaal aan houden, kunnen we weer als vanouds genieten van spetterende KVS activiteiten.